• Ana Sayfa
    • Yönetim
      • Yüksekokul Yönetimi
      • Yüksekokul Yönetim Kurulu
      • Yüksekokul Kurulu
      • Komisyon ve Koordinatörlükler
      • Faliyet Raporları
      • Ar-Ge Süreçleri
      • Organizasyon Şeması
    • Hakkımızda
      • Tarihçe
      • Misyon & Vizyon
      • Fotoğraf Galerisi
    • Kalite
      • Kalite Politikamız
      • Misyon ve Vizyon
      • Amaç ve Hedefler
      • BAİBÜ Kalite Güvence Sistemi
      • Kalite Dökümanları
        • BAİBÜ Kalite El Kitabı
        • Organizasyon Şeması
        • İş Akış Şemaları
        • Faaliyet raporları ve sunumlar
        • Görev Tanımları
        • İç Kalite Güvence Politikaları Belgesi
      • Kalite Koordinatörlükleri
        • Mudurnu SAMYO - Akademik Birim Kalite Komisyonu
        • Danışma Kurulu Üyeleri ve Dış Paydaşlar
        • Öz Değerlendirme Üyeleri
      • Kalite Kayıt Sistemi
      • Kalite Youtube Kanalı
      • Faaliyet ve Etkinlikler
      • BAİBÜ Kalite Koordinatörlüğü
      • Birim Kalite Komisyonu (A-BİKAK)
      • Hassas Görev Tanımları
      • Öz ve Akran Değerlendirme Raporları
      • Yönetişim Modeli
      • KYS Toplantı tutanakları
    • Bölümler
      • Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü
      • Yönetim ve Organizasyon Bölümü
      • Mimarlık ve Şehir Planlama
      • Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
      • Ormancılık Bölümü
      • Veterinerlik Bölümü
    • Öğrenci
      • Akademik Takvim
      • Ders Programları
      • Ders içerikleri
      • Staj Başvuru Formları
      • Kurslar ve Başvurular
      • Dilekçeler
      • Geri Bildirim
      • Yemek Listesi
    • Personel
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
    • Formlar
      • Staj Formları
      • Öğrenci Formları
      • Akademik Formlar
      • İdari Personel Formları
      • Değişiklik Değerlendirme ve Takip Formu
    • Kurs ve Başvurular
    • Mezun Takip Sistemi
    • İletişim
MUDURNU SÜREYYA ASTARCI MESLEK YÜKSEKOKULU
  • Üniversite Ana Sayfa
  • TR
  • EN
  • Ana Sayfa
  • Yönetim
    • Yüksekokul Yönetimi
    • Yüksekokul Yönetim Kurulu
    • Yüksekokul Kurulu
    • Komisyon ve Koordinatörlükler
    • Faliyet Raporları
    • Ar-Ge Süreçleri
    • Organizasyon Şeması
  • Hakkımızda
    • Tarihçe
    • Misyon & Vizyon
    • Fotoğraf Galerisi
  • Kalite
    • Kalite Politikamız
    • Misyon ve Vizyon
    • Amaç ve Hedefler
    • BAİBÜ Kalite Güvence Sistemi
    • Kalite Dökümanları
      • BAİBÜ Kalite El Kitabı
      • Organizasyon Şeması
      • İş Akış Şemaları
      • Faaliyet raporları ve sunumlar
      • Görev Tanımları
      • İç Kalite Güvence Politikaları Belgesi
    • Kalite Koordinatörlükleri
      • Mudurnu SAMYO - Akademik Birim Kalite Komisyonu
      • Danışma Kurulu Üyeleri ve Dış Paydaşlar
      • Öz Değerlendirme Üyeleri
    • Kalite Kayıt Sistemi
    • Kalite Youtube Kanalı
    • Faaliyet ve Etkinlikler
    • BAİBÜ Kalite Koordinatörlüğü
    • Birim Kalite Komisyonu (A-BİKAK)
    • Hassas Görev Tanımları
    • Öz ve Akran Değerlendirme Raporları
    • Yönetişim Modeli
    • KYS Toplantı tutanakları
  • Bölümler
    • Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü
    • Yönetim ve Organizasyon Bölümü
    • Mimarlık ve Şehir Planlama
    • Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
    • Ormancılık Bölümü
    • Veterinerlik Bölümü
  • Öğrenci
    • Akademik Takvim
    • Ders Programları
    • Ders içerikleri
    • Staj Başvuru Formları
    • Kurslar ve Başvurular
    • Dilekçeler
    • Geri Bildirim
    • Yemek Listesi
  • Personel
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
  • Formlar
    • Staj Formları
    • Öğrenci Formları
    • Akademik Formlar
    • İdari Personel Formları
    • Değişiklik Değerlendirme ve Takip Formu
  • Kurs ve Başvurular
  • Mezun Takip Sistemi
  • İletişim

Kalite

  • Politikalar
  • Ders İçerikleri
  • Toplantı Tutanakları
  • Organizasyon Şeması
  • Yönetişim Modeli
  • Öz ve Akran Değerlendirme Raporları
  • Faaliyet Raporları
  • Birim Kalite Komisyonu (A-BİKAK)
  • İş Akış Şemaları
  • Ar-Ge Süreçleri
  • Görev Tanımları
  • Faaliyet ve Etkinlikler
  • Hassas Görev Tanımları
  • Amaç ve Hedefler
  • Kalite El Kitabı
  • İç Kalite Güvencesi Politikaları Belgesi
  • Danışma Kurulu Üyeleri ve Dış Paydaşlar
  • Öz değerlendirme Üyeleri

Ders İçerikleri

2013 Ders İçerikleri

İşletme Yönetimi Programı Ders İçerikleri
Kümes Hayvanları Yetiştiriciliği Ders İçerikleri
Mimari Restorasyon Ders İçerikleri
Organik Tarım Ders İçerikleri
Ormancılık ve Orman Ürünleri Ders İçerikleri
Seracılık Programı Ders İçerikleri
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Ders İçerikleri
Turizm ve Otel İşletmeciliği Ders İçerikleri

2018 Ders İçerikleri

İşletme Yönetimi Ders İçerikleri
Kümes Hayvanları Yetiştiriciliği Ders İçerikleri
Laborant ve Veteriner Sağlık Ders İçerikleri
Mimari Restorasyon Ders İçerikleri
Organik Tarım Ders İçerikleri
Ormancılık ve Orman Ürünleri Ders İçerikleri
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Ders İçerikleri
Turizm ve Otel İşletmeciliği Ders İçerikleri

    İletişim

    Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksekokulu Bolu Caddesi No: 128 Mudurnu / Bolu / TÜRKİYE

    Telefon : +90 374 421 62 33
    Faks : +90 374 421 62 32

    © 2025 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı