Hakkında

Tarihi İpekyolu üzerinde bulunan Göynük ve Mudurnu evleri 100-150 yıllık bir geçmişe sahiptir. Günümüzde bunlar tescil edilmiş ve toplam 127 adet sivil mimarî eser sebebiyle Kentsel Sit Alanı kapsamına alınmıştır. Babas Kaplıcası, Sarot Kaplıcası, Akşemsettin Türbesi, Süleyman Paşa Camii, Yıldırım Beyazıt Camii ve Hamamı ve Kanuni Camii gibi tarihi ve kültürel eserlere sahip olup yerli ve yabancı turistler ve iş çevreleri açısından ideal bir konumda bulunmaktadır. Bu bölümü tercih edecek olan öğrenciler, ilçenin ve Bolu’nun turistik imkânlarından faydalanarak eğitimlerini uygulama alanlarının içerisinde geçirme fırsatı bulacaklardır. Bu da meslek hayatlarına başlangıç aşamasında kendilerine sektör içerisinde daha kolay yer bulma imkânı kazandıracaktır.

YÜKSEKOKUL DUYURULARI

• Adres: Bolu Cad. No:128 14800 Mudurnu/BOLU