Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının ilgi yazısı ile " Eurostudent VI " projesini yürütmek üzere ülkemiz adına Anadolu Üniversitesi görevlendirilmiştir. Söz konusu Üniversite tarafından Yükseköğretim Kurumu öğrencilerinin yanıtlaması için bir anket çalışması gerçekleştirilmiştir. Bu anket formu, Türkiye'nin de dahil olduğu Avrupa yükseköğretimin sosyal boyutu ile ilgili karşılaştırılabilir veri toplamayı amaçlayan Eurostudent Projesi kapsamında hazırlanmıştır. Söz konusu Projenin genel amacı; Avrupada yükseköğretim öğrencilerinin sosyo-ekonomik koşulları hakkında uluslararası, karşılaştırılabilir ve güvenilir veri toplamak, bu veriyi analiz etmek ve katılımcı ülkelerdeki ilgili kurumlara politikalarını belirlemede ve/veya mevcut politikalarına yardımcı olmaktır.

Söz konusu anket formu linki aşağıda verilmiş olup; öğrencilerin doldurması rica olunur.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksekokulu © 2017 Sayfa Başı